FacebookTwitterLinkedIn

După ce a absolvit Colegiul Național „ Andrei Șaguna” din Brașov, Flavia a ales să urmeze cursurile Universității Politehnica din București, la specializarea Ingineria Sistemelor, după care și-a completat studiile de master în Service Engineering and Management, în cadrul aceleiași universități. După ce și-a luat viața în propriile mâini, tănăra a lucrat în diverse domenii precum programare, design, PR, pentru a-și da seama ce îi place cu adevărat.

În 2013 a urmat un internship în cadrul departamentului de marketing al HP România, unde a descoperit componenta de graphic design și web design. În același an a intrat în core-team-ul de organizare al celui mai mare eveniment realizat de organizația studențească – BEST București, unde era voluntar, la care au participat 400 de studenți, veniți din 33 de țări. „Acolo am început să fac design, PR și organizare pe bune. Am învățat să fac materiale de promovare, goodies, broșuri, layouturi de site-uri și social media. Însă am învățat și cum este să organizezi un eveniment la care trebuie să găzduiești, hrănești și să ai grijă de 400 oameni, cu fonduri foarte limitate”, își amintește Flavia. Ea crede că networking-ul reprezintă un element crucial pentru a crește și pentru a te dezvolta în viață, pentru că de la oameni și alături de oameni înveți cel mai mult.

Vezi cum arată generația „30 sub 30” în 2019

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

În toamna anului 2014, Flavia a intrat în familia Innovation Labs, accelerator fondat de Răzvan Rughiniș și Andrei Pitiș, în care tinerii din România au ocazia să facă primii pași în antreprenoriatul tehnologic. Flavia intrat pe divizia de logistică și comunicare, iar în 2015 a preluat întreaga activitate de branding și comunicare, în scopul de a crește vizibilitatea companiei.

„Innovation Labs lucrează la percepția românilor față de antreprenoriat (…) De când sunt în organizarea Innovation Labs am observat cum de la an la an apar mai multe oportunități de dezvoltare pentru tineri și startup-uri, iar multiple companii văd nevoia de a face ceva în acest domeniu. Din interiorul ecosistemului antreprenorial din România pot spune că acesta crește, comunitățile se înmulțesc și devin mai puternice, iar tinerii sunt din ce în ce mai interesați să se implice”, explică tânăra.

De la începutul anului 2018, Flavia este și Team Lead și Development Manager pentru BearingPoint, companie de consultanță de management și tehnologie.