Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Experimente pe bandă

Spune că îi place să se înconjoare de oameni frumoși, de valoare, de la care poate învăța și care-i pot fi inspirație  în schimbarea pe care aceasta vrea să o aducă educației.
alexandra butmalai 3O5A0536

Face voluntariat din clasa a X-a, și se declară interesată de studierea comportamentelor umane. Primele sale proiecte au fost legate de educație și sport, unde a ajuns la faza națională la Campania Anului, în 2015, cu o firmă de exercițiu ce livra cursuri interactive pentru liceeni și pentru copiii din clasele primare. În același an a fost și coordonator de promovare a turismului montan, în România, având o mare pasiune pentru escaladă. În următorul an, a pus bazele unui proiect experimental pentru copiii de la un afterschool și astfel a creat „Fabrica de experimente”.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Până acum, în proiect au fost implicați peste 150 de tineri din toată țara, liceeni pasionați ce vor să contribuie la schimbare și care au aceeași viziune ca și Alexandra.

Alexandra a făcut experimente cu peste 3000 de copii și a creat o trusă de experimente pentru copiii cu vârste de peste șase ani împreună cu echipa sa. „Fabrica de experimente” a fost o inspirație atât pentru întreaga echipă, cât și pentru ceilalți adolescenți și copii. Alexandra (sau Buti, cum îi spun prietenii) spune că a învățat multe din această inițiativă și de aceea iubește ceea ce face. „Am urcat pe scena TEDx Bucharest, unde le-am arătat celor din sală puterea pe care o au tinerii și cum pot ei să ne încurajeze și să ne ajute să ne dezvoltăm frumos.” A participat la multe conferințe și workshop-uri unde a cunoscut o mulțime de oameni și unde a legat prietenii. Acum, Alexandra Butmălai este studentă la The Entrepreneurship Academy. Buti a ales să rămână în România, fiindcă ,,această țară are nevoie de tineri care să o reîmprospăteze, dorind să fiu unul dintre ei.”

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii