FacebookTwitterLinkedIn

După ce a absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna“ din Brașov, Simion Hurghiș a ales să meargă în Viena, unde și-a obținut licența și masteratul la Universitatea de Economie, respectiv Academia Diplomatică și Universitatea Tehnică din Viena. Timp de un semestru, a studiat în Singapore, iar acum locuiește în Viena.

În perioada facultății a acumulat experiență în voluntariat, a fost Team Lead în AIESEC și a fondat filiala Ligii Studenților Români din Străinătate în Austria.

În 2014 a fondat Sanasoft, un software de gestiune de pacienți pentru cabinetele medicale private și clinicile medicale, extins între timp în Austria, Germania și Italia. Apoi a fondat Snugmenu, produs construit pe tehnologie blockchain, care propune o soluție pentru loializarea consumatorilor. Acesta a fost parte din prima serie WeXelerate, program de accelerare pentru start-up-uri din Europa, primind o primă rundă de finanțare, și, începând cu a doua serie, Simion va fi mentor pentru câteva echipe, pe care le va ajuta să se extindă.

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Alături de alți doi prieteni, Simion a fondat thoughSeekers, un proiect prin care aceștia și-au propus să călătorească în toată lumea, pe motociclete, pentru a găsi oameni cu realizări semnificative, pe care îi prezintă în scurte videoclipuri motivaționale.

„thoughtSeekers este un proiect care vrea să descopere ce îi motivează și determină pe oamenii din jurul lumii să atingă extraordinarul. Am călătorit cu motorul în peste 40 de țări, peste 80.000 de kilometri și am intervievat peste 30 de thoughtSeekers, plus nenumărate alte discuții și povești de la drum. Călătorim cu motorul pentru autenticitatea experienței și pentru a ieși constant și conștient din zona de confort. Poveștile tuturor oamenilor cunoscuți în explorări mi-au provocat sistemul de gândire“, spune el.

Deține centura neagră în Taekwondo și știe să cânte la trei instrumente muzicale (pian, chitară și trompetă).

Cum ți-ai depășit limitele?

Am căutat mereu ca astăzi să devin o versiune mai bună a ceea ce am fost ieri.

Vezi cum arată generația 30 sub 30- ediția 2018