FacebookTwitterLinkedIn

Paul a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice, din cadrul Universității Transilvania din Brașov, perioadă în care a făcut parte din organizația AIESEC. Acțiunile de voluntariat și-au lăsat o amprentă deosebită asupra dezvoltării sale personale: „Aceasta a fost organizația care m-a format la început. Am luat parte la conferințe internaționale, foarte multe training-uri de dezvoltare personală și am cunoscut leaderi tineri din toată lumea“.

După terminarea studiilor a lucrat un an în cadrul unei multinaționale din Germania, unde și-a dat seama că își dorește să devină autorul unei alte realități când vine vorba de muncă, o realitate care nu include un program fix, într-un birou. Și-a continuat studiile urmând un master de Innovation în Tourism, în Austria. A început să scrie despre conceptul de gamification (cum să folosești gândirea aplicată pentru design-ul de jocuri în crearea de experiențe memorabile) și despre experience design (tehnică de orchestrare a simțurilor participanților într-o experiență pentru a atinge un scop predefinit). În 2015, materialele și experiențele acumulate au luat forma unei cărți, publicată sub titlul „Gamification în Tourism: Designing Memorable Experiences“.

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

The College of Extraordinary Experiences s-a născut din nevoia de a exista un grad mai mare de interactivitate în cadrul conferințelor, pentru a maximiza astfel procesul de învățare. „Am decis să creăm o conferință unică despre experience design. Iar felul în care punem în scenă experiența este prin scufundarea participanților într-o poveste care îi ajută să învețe despre experience design și să relaționeze cu ceilalți participanți. Povestea trebuie să fie întărită cu ajutorul locului ales, a costumelor, actorilor, înscenarea celor cinci simțuri“, spune Paul.

Cum ți-ai depășit limitele?

Cea mai importantă activitate care m-a ajutat să îmi depășesc limitele a fost să mă înconjor cu oameni care sunt mult mai buni ca mine, în diferite domenii. De la grupul de skateri, snowboarderi și studenți, la grupul de oameni de afaceri, academicieni și creativi.

Vezi cum arată generația 30 sub 30- ediția 2018