Cautare
, Contributor

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Competențe digitale pentru ONG-uri

Ana Stamatescu a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, este voluntar în ONG-uri de educație și tineret încă din 2008 și este pasionată de antreprenoriat și competențe digitale.
AnaStamatescu_AsociatiaTechsoup

Pasionată de management și antreprenoriat încă din 2012, an în care a fost câștigătoarea unei burse SAP România pentru a participa la una dintre primele școli de antreprenoriat din țară, ,,Start me up” organizată de Akcees Entrepreneurship Education, peste trei ani și un master în Managementul afacerilor ajunge să își exerseze abilitățile dobândite în dezvoltarea și creșterea unui start-up în educație cu accent pe e-learning.

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

După doi ani petrecuți în mediul business, este bucuroasă că poate combina pasiunea ei pentru educație, competențe digitale și mediul ONG într-o nouă formulă. Din august 2016, Ana Stamatescu face parte din echipa Asociației Techsoup. Aici, gestionează ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. Asociația facilitează accesul la soluții software, cloud și traininguri de tehnologie pentru peste 2.200 de organizații non-profit și ajută anual 2.500 de elevi de liceu să își crească potențialul prin tehnologie.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Anul trecut, a fost ambasador Code Week România, reușind împreună cu alte două ambasadoare să dubleze numărul evenimentelor din România pe harta inițiativei sprijinite de Comisia Europeană ca parte a strategiei sale pentru o piață unică digitală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii