Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

30 sub 30 |
|

30 sub 30: Business pe terenul de tenis

Sportul de performanță le-a modelat personalitățile și i-a maturizat. Au avut numai de câștigat, pentru că experiența de pe terenul de tenis avea să le deschidă calea spre un business de succes.  
 aboneaza-te
dan lazar 3O5A1343 2

Spun despre afacerea lor că îi învață pe jucători despre atitudine și eroul din ei. Pe lângă calorii arse și o bună condiție fizică, cu asta vine în plus afacerea Tennis Hero, lansată în București la jumătatea lui 2015 de foștii jucători profesioniști de tenis.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

„Am fost foarte pasionat de sport încă de mic, am făcut absolut orice – tenis, polo, rugby, karting, ski etc. Mi-am dat seama că sunt mai bun la tenis, așa că am mers în direcția asta și mă bucur de decizie, pentru că, spre deosebire de alte sporturi, tenisul îți dezvoltă multe calități: te învață să pierzi, să ții capul sus, să ai o atitudine corectă, să-ți respecți adversarul. Toate acestea te vor ajuta apoi și în viața de zi cu zi, pentru că îți dezvoltă gândirea strategică”, explică fostul sportiv de performanță Dan Lazăr. După ce a accesat fonduri europene în valoare de 25.000 de euro, la care a adăugat 5.000 de euro din fonduri proprii, în prezent investiția a depășit 75.000 de euro, diferența fiind bugetată în special din profit. În nici doi ani, Dan Lazăr spune că școala lor de tenis a ajuns la performanțe nesperate: „Pentru că sunt optimist, piedicile pe care le-am avut au adus mereu noi oportunități”. Anul trecut, cei 100 de clienți care au stat aproape 400 de ore pe teren în fiecare lună, au adus venituri de circa 100.000 de euro afacerii și un profit de 33%.

După ce a mai încercat trei afaceri în trecut ce nu au avut succes, cu Tennis Hero, Dan Lazăr pare să fi găsit „mișcările” ce l-au ajutat să înscrie. Se gândește deja la extinderea businessului, foarte curând sperând să fie prezenți pe patru terenuri din București. Urmează și câteva locații în alte orașe, dar și introducerea altor sporturi în portofoliu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii