Cautare
, Contributor

Topuri |
|

30 SUB 30: Arta de a-ți asculta intuiția

Își conduce propria galerie de artă contemporană, Suprainfinit, este Art Advisor pentru mari colecții private și visează la un muzeu privat de artă contemporană care se va concretiza anul viitor. Peste toate astea, Suzana Vasilescu este și jumătatea antreprenorială a brandului românesc NN - Natural Nutrition.
Suzana Vasilescu

Are 28 de ani în care a concentrat experiențe profesionale care ar fi putut umple mai multe decenii: a condus departamentul de Artă Contemporană și Post-Modernă al casei de licitații ArtMark, unde a organizat prima licitație de artă contemporană și postmodernă din România; a fost directorul galeriei de artă Nicodim; anul trecut a organizat la Timișoara cea mai mare Bienală de Artă din țara noastră, Art Encounters, iar în prezent își conduce propria galerie, face consultanță de artă și lucrează în direcția unui vis de proporții: primul muzeu de artă contemporană privat.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ „30 SUB 30”, EDIȚIA 2016

Din 2014, are și un proiect antreprenorial de succes, în parteneriat cu Maria Ardelean, o farmacistă de 85 de ani, ale cărei rețete preparate ,,old school” s-au transformat într-un brand de creme nutritive cu ulei de argan, ulei de rosa mosqueta și colagen, chimen negru, pepene kalahari și acid hialuronic.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ „30 SUB 30” (2012-2016)

Suzana Vasilescu

28 de ani

istoric de artă, manager cultural, antreprenor

 

GALERII FOTO:

„30 SUB 30”, EDIȚIA 2013

„30 SUB 30”, EDIȚIA 2014

„30 SUB 30”, EDIȚIA 2015

„30 SUB 30”, EDIȚIA 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii