Cautare
, Contributor

Forbes.com

Forbes Kids |
|

2016 sună Zurli

Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii, din România. Este trupa fenomen care a cucerit sute de mii de copii. Spectacolele noastre sunt despre MAGIA care apare când li se spune copiilor povestea potrivită SUFLETULUI lor. Noi am transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un SPECTACOL AL IMAGINAȚIEI pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună. 
IMG_8050

Zurli e 100% brand românesc. E creat pe nevoile copiilor din România, iar faptul că personajele pot să vină la petrecerile copiilor din București sau de oriunde din țară, e MAGIE.

Povestea s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea.

Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.„Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur.”

Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul post spectacol. Zurli integrează părinții în lumea copiilor. Zurli construiește pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Zurli este în acest moment cea mai mare platformă de educație non formală pentru copii din România. Cifrele spun totul: sute de mii de fani, un canal de YouTube cu 60 de mii de abonați și peste 100 de milioane de vizualizări, zeci de mii de CD-uri și DVD-uri vândute.

Magazinul Zurli de pe site-ul nostru oferă părinților posibilitatea să cumpere pentru copiii lor jucăriile din lumea magică: păpușa fetiței Zurli, rochița ei, cornetele și multe alte minunații. Mirela Retegan a creat 6 spectacole care au făcut turul României.

Anul trecut am ajuns pentru prima dată în Ungaria și anul acesta la Chișinău. În iunie Gașca Zurli susține primul spectacol la Londra. Urmează Spania și SUA. 2016 este anul surprizelor. A început în forță cu lansarea super CD-ului „Jocuri de jucat în trafic“, un CD care fericește părinții și copiii în orele chinuitoare din trafic.

Este un CD în care Fetița Zurli și Tanti Prezentatoarea prezintă jocuri absolut geniale, care îi fac pe copii să râdă și pe părinți să își descrețească frunțile. În martie copii s-au reîntâlnit cu magia Zânei Bune în spectacolul Tiribam, Tiribum.

A urmat turneul de primăvară cu spectacolul „Animale Colorate“, un spectacol care i-a adus pentru prima dată în fața celor mici pe Tashu și pe Tasha, cățeii din Gașca Zurli și cântecul lor: „Lingușeală de cățel“. Vara sună tot Zurli. Vom avea spectacole la mare iar toamna o să fie plină de surprize. Gașca Zurli își va da întâlnire cu fanii în cele mai mari săli din România.

În anul în care Compania de evenimente Zurli împlinește 10 ani, Mirela Retegan a făcut cadou părinților cartea „Pledoarie pentru mami și tati“. Lansarea a fost un succes, mii de părinți din toată România au comandat cartea care îi învață să rămână parteneri în educația copiilor, indiferent de problemele din cuplu.

La sugestia fanilor Mirela a lansat „Antrenorul Părinților“. Practic îi învață pe părinți să se joace cu cei mici. Urmează în toamna lui 2016 o serie de workshop-uri în 10 orașe mari din România.
Toate noutățile Zurli le puteți afla de pe siteul www.zurli.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii