Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Cool 100 |
|

100 Cool: Sweets

Kinder este cel mai "cool" brand din subcategoria "sweets" a domeniului Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) din topul Forbes "COOL 100".
18. Kinder
Cinci din cele zece poziții ale topului celor mai "cool" branduri din din subcategoria "sweets" sunt românești: Eugenia și ROM, care ocupă pozițiile doi și trei ale topului, și Măgura, Poiana și Kandia. Celelalte cinci branduri: Kinder, Milka, Nutella, Heidi și Rafaello sunt branduri internaționale.

Topul celor mai COOL branduri din România în 2013

Povestea brandului aflat pe locul întât începe la sfârșitul anilor ‘60, când mamele italiene deveneau tot mai atente la alimentația copiilor, aceștia din urmă devenind, la rândul lor, tot mai pretențioși în ceea ce privește mâncarea și în special capitolul „dulciuri“. În acea perioadă, Michele Fererro are ideea unei ciocolate pentru copii, în doze suficient de mici pentru ca mamele să poată controla foarte bine cantitatea oferită copiilor, dar cu un gust mult mai bun decât brandurile existente pe piață, obținut prin folosirea unei cantități mai mari de lapte față de cea de ciocolată. Produsul-vedetă al brandului Kinder rămâne oul Kinder Surprise, dar în ultimii ani tot mai multe creații italienești au acaparat rafturile supermarketurilor: ciocolata Kinder, Kinder Delice, Happy Hippos, Kinder Country, Kinder Pinguin sau Kinder Bueno.

Aflați mai multe detalii despre ediția specială "Forbes 100 Cool – Brandurile noii generații."

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii