Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

100 Business Hall of Fame: Dan și Marius Ștefan

Cei doi frați dețin funcția de Managing Partner al grupului Autonom, liderul pieței de închirieri auto.
118 100BHF0311

Dan și Marius Ștefan au studiat în străinătate, la începutul anilor 2000, Dan în Franța, iar Marius în SUA şi au imprimat o cultură a companiei și o strategie de business care pune la loc de cinste cititul cărților.

Într-o primă etapă, angajații trebuie să citească, în fiecare lună, cel puțin o carte de business sau din domeniile conexe, precum sociologie şi pot să-și aloce un interval orar, chiar din timpul programului de lucru. Dan Ștefan citește o carte pe săptămână și crede că „în viitor, va fi vorba tot mai mult despre a te reinventa, pentru că poate să apară un algoritm care face lucrurile mai bine”.

Cei doi fraţi îşi recrutează angajații în principal pe criterii de soft skills, considerând că restul abilităților se pot dobândi, în condițiile în care cele mai multe recrutări sunt la nivel de entrylevel.

Din acest an, businessului Autonom i se adaugă afaceri de 15 milioane de euro ale BT Operational Leasing, membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, după o tranzacție care a fost semnată la începutul lunii mai.

Vedeți aici lista celor mai importante 100 de personalități de business care au marcat economia românească

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii