FacebookTwitterLinkedIn

Finanțarea a fost oferită de către CEC Bank.

Lucrările la noua fabrică Artesana din Tecuci au fost demarate în luna aprilie. Aceasta va fi construită lângă fabrica existentă și va avea o suprafață totală de 3.100 mp, din care suprafața de producție va ocupa circa 2.350 mp.

„Proiectul noii fabrici Artesana a fost foarte convigător și astfel am atras de partea noastră două finanțări strategice, din partea CEC Bank și a Ministerului Finanțelor Publice, prin ajutorul de stat nerambursabil. Avem încredere în potențialul acestui proiect deoarece ne bazăm pe parteneriatul solid cu ROCA Investments, care face parte din acționariatul Artesana, și pe susținerea celor doua instituții financiare alături de care putem să accelerăm scalarea companiei și să amplificăm potențialul brandului nostru”, au punctat Alina și Daniel Donici, fondatorii Artesana.

În urma acestei investiții, numărul angajaților companiei va crește până la 100 de persoane, în timp ce capacitatea de producție a Artesana va crește cu aproximativ 40 de tone de lapte pe zi, de trei ori mai mult decât producția actuală.