FacebookTwitterLinkedIn

Programul evenimentului include o piesă de teatru jucată de Cuibul Artiștilor, urmată de o licitație pentru piese de design vestimentar și obiecte de decor interior donate de branduri cunoscute precum IUTTA, Consiglieri, Woodches, Don Papilon, Omid, Dorin Negrău, Cmood, Naiv Clothing, Pia Studio Design sau Lemnia, dar și de tineri talentați precum Andreea Buga (Argo Art), Maria Amelian, Radu Caradim, Bogdan Deliu, Luna Morgaciova sau Silvia Matei. Fondurile obținute în urma licitației vor fi direcționate către Cuibul Artiștilor, scopul fiind acela de sprijinire a artei și a educației prin artă.

Seara se va încheia cu un cocktail party în atmosfera boemă a Teatrului Elisabeta, un loc special în care se îmbină actul artistic cu divertismentul și socializarea.

Scopul Rotaract este de a oferi tinerilor oportunitatea de a-și spori cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor, și de a promova relații mai bune între toți oameni din întreaga lume într-un cadru bazat pe prietenie și servicii.

Membrii Rotaract sunt tineri care își doresc să crească alături de comunitățile din care fac parte. În acest sens organizează periodic diferite tipuri de proiecte: comunitare, vocaționale, educaționale, ecologice.