Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Arta bijuteriilor lui Jade Jagger

Bijuteriile create de Jade Jagger sunt mai mult decât bijuterii. Sunt adevărate piese de artă. Încă de la 20 de ani a știut că vrea să lucreze în această industrie, iar Andy Warhol a îndrăgit-o de când era copil și i-a încurajat talentul.
jade

Jagger și-a lansat în 1996 brandul de bijuterii care îi poartă numele. În colecțiile ei, folosește pietre prețioase și semiprețioase precum diamante, rubine, smaralde pe care le combină cu aur de 18 karate. Rezultă piese unice, la granița dintre stilurile baroc și boho.

Talentul ei a fost rapid observat, iar în 2000 brandul britanic de bijuterii  Asprey & Garrard a angajat-o ca bijutier de lux. De-a lungul timpului, a mai avut și alte colaborări pentru care a devenit faimoasă. A redefinit design-ul sticlei celui mai celebru parfum de la Guerlain, Shalimar, decorând-o cu safire și diamante.

În prezent, Jagger își concentrează întreaga atenție asupra bijuteriilor. Își împarte timpul între Londra și India, iar piesele îmbină atitudinea londoneză cu meșteșugul tradițional, specific țărilor asiatice. Colecțiile sale pot fi cumpărate de la unii dintre cei mai mari retaileri la nivel global: Luisa via Roma, MatchesFashion și Saks Fifth Avenue.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii