Cautare
, Contributor

Artă & Cultură |
|

Art Safari București: Artă de peste 12 milioane de euro expusă în centrul Capitalei

Cel mai mare muzeu temporar din țară și cel mai amplu eveniment dedicat artei românești debutează la București pe 11 septembrie.
 aboneaza-te
Courtesy guerrillagirls.com

Aflat la a șaptea ediție, Art Safari se desfășoară în perioada 11-20 septembrie 2020, în Victoria Tower, dar și în AFI Cotroceni. În total, muzeul temporar găzduiește 11.000 de metri pătrați de artă românească de patrimoniu și contemporană, dar și artă internațională – aproximativ 800 de creații care provin din colecțiile a 18 muzee și din 84 de colecții private.
Art Safari va găzdui anul acesta o expoziție cuprinzătoare dedicată artiștilor contemporani și supercontemporani din București, sub umbrela „Școlii de la București”. Nume mari precum Dumitru Gorzo, Geta Brătescu, Vlad Nancă, Saddo și Ștefan Câlția vor fi prezente.
Programul va fi completat de arta rebelă a celebrului grup Guerrilla Girls, de cea mai mare expoziție din ultimii 50 de ani dedicată maestrului George Petrașcu, dar și de o expoziție cu lucrări create de copii din toată țară, în perioada de izolare. De asemenea, vor putea fi admirate operele pictorului Sabin Bălașa în cadrul celei mai mari expoziții din țară dedicate artistului.
Biletele și abonamentele pot fi achiziționate pe https://tickets.artsafari.ro, dar și la intrarea în pavilionul din Victoria Tower, Calea Victoriei, nr. 15.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii