Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Art Directors Club România are o nouă echipă de conducere

Eugen Suman (Creative Director Kubis Interactive) a fost ales președinte al Art Directors Club România (ADC*RO) și îi are alături în noul Comitet Director pe Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director Publicis) și pe Claudiu Dobriță (Creative Director FCB Bucharest).
Mihnea Gheorghiu_Eugen Suman_Claudiu Dobrita

Eugen Suman (foto mijloc), Creative Director la Kubis Interactive, are peste 10 de experiență în publicitate. A lucrat atât în România, la BBDO și Grey, cât și în Slovacia, la JANDL Bratislava, și Cehia, la Young&Rubicam și McCann Praga. Suman a reușit în Slovacia să transforme, alături de echipa sa, o agenție mică și necunoscută într-una multi-premiată la festivaluri locale și internaționale, o agenție care a ajuns agenția anului în Slovacia chiar înainte ca acesta să plece la Y&R Praga.

 Eugen Suman: „Sunt onorat că am primit încrederea colegilor din industrie pentru un job atât de tough, cum este cel de președinte ADC*RO. Mi-am propus ca, împreună cu echipa de conducere, Mihnea Gheorghiu și Claudiu Dobriță, să facem din ADC*RO un brand sinonim cu programe și proiecte de succes pentru creația de advertising din România și să continuăm să creștem Școala ADC până ajunge o pepinieră de young talent, nu doar pentru România, ci și pentru întreaga regiune. În general, departamentul de creație e unul extrem de vocal în a-și susține interesele și noi intenționăm să facem auzită vocea creativilor și acolo unde contează, unde poate schimba ceva. În plus, credem foarte tare în produsul creativ al industriei locale și, din acest motiv, vom susține orice inițiativă care celebrează creativitatea locală, pe lângă programele pe care urmează să le derulam în acești doi ani de mandat”.

VEZI AUDIENȚELE RADIOURILOR ÎN MEDIUL URBAN!

Mihnea Gheorghiu (foto stânga) lucrează de la 19 ani în publicitate. Printre agențiile la care a lucrat în poziția de creative se număra Leo Burnett Toronto, GMP Bucharest, Young & Rubicam New York, Dentsu America și a predat la una dintre cele mai cunoscute școli de publicitate din lume – Miami Ad School, pentru școlile din Madrid și Brooklyn.

Claudiu Dobriță (foto dreapta) a început ca Junior Copywriter la Leo Burnett, iar apoi a ocupat funcția de Creative Director în agențiile Grey Group, DRAFTFCB și altele. Autor al mai multor campanii premiate local și internațional, Claudiu Dobriță a fost o vreme si Creative Director în cadrul grupului Ogilvy Praga.

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii