Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

Art Director Club of Europe a lansat Anuarul ADCE pentru iPad

ADCEbook12_2Low.jpg
Anuarul ADCE pentru iPad conţine cele mai premiate campanii de publicitate din Europa, fiind singura publicaţie ce se poate mândri cu o selecţie de peste 600 de lucrări, din 18 ţări.

Toate lucrările incluse în Anuarul ADCE au fost premiate cu Gold, Silver sau Bronze în cadrul festivalurilor locale de creativitate sau au fost câştigătoare/nominalizate în cadrul Best of European Design and Advertising Awards 2012. Selecţia a fost făcută de către 56 de creativi de renume, care au ales cele mai reprezentative lucrări din categoriile: TV, Radio, Press, Internet, Events, Design şi New Media.

Studioul Bisgràfic din Barcelona este responsabil de designul aplicaţiei, al cărei scop editorial este acela de a grupa cele mai bune lucrări şi de a evidenţia trendurile în acest domeniu.

Anuarul a fost lansat în formatul pentru iPad pentru a permite celor interesaţi de acest domeniu să beneficieze de avantajele formatului digital. El conţine mai bine de 500 de pagini de inspiraţie: cele 29 de lucrări câştigătoare şi 185 de nominalizări la Best of European Design and Advertising Awards, care este considerată una dintre cele mai importante distincţii la nivel European, dar şi lucrările decernate cu Gold sau Silver la Festivalurile regionale sau locale din 2012 (454 de lucrări).

Art Directors Club of Europe (ADCE) este o asociaţie profesională cu sediul la Barcelona, care adună 4.483 de creativi din peste 20 de ţări.

The ‘king’ of Europe

Reclama “The Bear”, semnată de agenţia franceză BETC pentru Canal + a câştigat Grand Prix-ul în cadrul Best of European Design and Advertising Awards şi este una dintre multele lucrări de calitate pe care le poţi descoperi în această aplicaţie câştigătoarea Gold-ului în categoria Mailings and New Use of Media: “The Solar Annual Report”, care se poate citi doar sub lumină solară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii