Cautare
, Staff

Tech |
|

Arobs Transilvania a cumpărat compania de monitorizare auto SAS Grup SRL

Furnizorul de soluții IT clujean Arobs Transilvania, deținut de Voicu Oprean, a preluat SAS Grup SRL, firma care deține alarma.ro, unul dintre cei mai mari jucători din domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România.
dezvoltare software shutterstock_696061426

„Acest pas face parte din strategia noastră de creștere prin achiziții, proces început încă din 2013 prin integrarea mai multor jucători locali. Căutăm în permanență să dezvoltăm atât gama de produse și servicii furnizate clienților noștri, cât și să ne diversificăm industriile în care activăm, iar aportul SAS Grup în acesta strategie a noastră este mai mult decât favorabil. Căutăm în continuare alte oportunități de achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de mașini monitorizate în următorul an”, a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO Arobs, conform unui anunț al companiei făcut pe rețelele de socializare.

Cu un portofoliu de peste 6.500 de clienți și peste 85.000 de vehicule monitorizate zilnic, Arobs devine astfel unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

Arobs Transilvania a înregistrat, în 2017, o cifră de afaceri de 91,5 mil. lei, în creștere cu 7% față de anul precedent, conform datelor raportate la Ministerul de Finanțe. SAS Grup SRL a avut afaceri de 10,2 mil. lei în 2017 și un profit de 440.000 de lei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii