Cautare
, Contributor

Shopping |
|

ARMO: Comerțul online din România va ajunge la 2 miliarde de euro, în acest an

*De Sărbători, magazinele online pregătesc noi reduceri, de până la 65%
shopping online

Cumpărăturile în mediul online vor ajunge la valoarea de 2 miliarde de euro la sfârșitul acestui an, cu 500 de milioane de euro mai mult decât în 2015, potrivit Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO). Până în prezent, în acest an, circa 6,8 milioane de români au făcut cumpărături online.

Shoppingul virtual va continua pentru români și la sfârșit de an, iar ARMO anunță că peste 100 de magazine online au pregătit pentru perioada Sărbătorilor promoții constând în reduceri de până la 65%, excursii în străinătate acordate prin tragere la sorți, dar și servicii extra – cum ar fi livrarea în două ore în București și în 24 de ore în țară, transport și retur gratuit sau consultanță la achiziție.

Citește și: Magnolia așteaptă vânzări de 500.000 de euro în această lună și o cifră de afaceri de 4,7 mil. de euro pentru 2016

„Magazinele membre ARMO anticipează un nou vârf de achiziții în perioada dinaintea Sărbătorilor de iarnă, având în vedere promoțiile pe care le-au pregătit, astfel că, încurajează clienții care aleg să își cumpere cadoul online să plaseze cât mai rapid comenzile. Reducerile anunțate sunt pentru categorii diverse de produse, de la jucării, cosmetice, echipamente sportive, bijuterii, până la cadouri de Crăciun”, a declarat Florinel Chiș, directorul executiv al ARMO.

Printre magazinele membre ARMO se numără: AVStore, F64, Elefant, FashionUp, evoMAG, SevenSins.ro, eMAG, PC Garage, Fungift sau Animax.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii