Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Uncategorized |
|

Aristotel Căncescu își predă angajaților afacerile din media

Aristotel Căncescu, președintele Consiliului Județean Brașov, membru al PNL și investitor în mass-media din județul Brașov, a decis să se retragă din audiovizual, potrivit unei informații prezentate în fața CNA cu prilejul cedării licenței televiziunii locale Mix 2 din Brașov către o companie recent înființată, Necom Advertising, informează Media Expres.
aristotel_cancescu

Onelia Pescaru, administratorul companiei Canaris, a spus în fața CNA că „vrem să mergem mai departe” și că „acționarul Aristotel Căncescu dorește să predea afacerile din media treptat, începând cu această „cesiune”.

Florentin Cozmolici, acționarul și reprezentantul Necom, a spus la întrebarea Monicăi Gubernat că cedarea se face cu titlu gratuit, societatea folosește cu chirie același spațiu cu televiziunea.

Cozmolici a declarat pentru Media Expres că noua societate va folosi cu chirie atât sediul, cât și echipamentele care acum aparțin Canaris. Cozmolici a declarat că a înființat Necom Advertising cu banii din salariu și că încă nu știe cum va face ca să obțină un sediu propriu și propriile echipamente.

CNA a aprobat solicitarea cu șase voturi pentru – membrii CNA Călin Cristea, Răsvan Popescu, Vasile Buda, Monica Gubernat, Lorand Turos și două voturi împotrivă – Radu Gabrea și Valentin Jucan.

La întrebarea lui Florin Gabrea, Cozmolici a mai spus că societatea Necom a fost înființată în anul 2014 ca societate de producție audio-video iar la întrebarea lui Christian Mititelu, acesta a spus că are o experiență în radio și televiziune de peste 15 ani.

Licența pentru televiziunea Mix 2 a fost obținută la 21 ianuarie 1993 și expiră în iunie 2015, după mai multe prelungiri succesive cu câte nouă ani.

Compania Canaris este deținută de Aristotel Căncescu Adrian în proporție de 100%, iar Necom Advertising este o companie deținută de realizatorul TV al aceleiași televiziuni, Cozmolici Florentin, în proporție de 95%.

Canaris mai deține licențe audiovizuale de televiziune pentru Mix TV în Brașov – care retransmite televiziunea Prima TV – TVF în Făgărași și două licențe locale de radio la Brașov și Făgăraș. Necom Advertising nu mai deține licențe audiovizuale.

Reamintim că în prezent Aristotel Căncescu, președinteșe Consiliului Județean Brașov, este cercetat în stare de libertate, sub control judiciar, pentru fapte de corupție.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii