Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Aristotel Căncescu ar putea pierde licența de radio Super FM din Predeal

Președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, este pe punctul să piardă licența de radio Super FM din Predeal, cererea de prelungire a licenței care expiră în 16 decembrie întrunind un număr de doar cinci voturi (din șase necesare pentru aprobare), în ședința CNA din 28 octombrie, informează Media Expres.
aristotel cancescu

Compania care operează radioul este Canaris din Braşov, iar programul difuzat este o retransmisie integrală a emisiei Super FM din Brașov.

Membrul CNA Radu Călin Cristea a întrebat reprezentanții companiei cine este Antonin Căncescu, acționarul companiei, potrivit notei de prelungire a licenței care citează la rândul său un certificat constatator de la Registrul Comerțului din luna august 2014. (Pe site-ul CNA, Canaris SRL apare ca fiind deținută integral de Aristotel Căncescu, nota Media Expres).

Reprezentanții Super FM au spus că este vorba despre fratele lui Aristotel Căncescu.

Cererea de prelungire a licenței Super FM din Predeal nu a întrunit numărul minim de voturi necesare pentru a fi aprobată. Niciunul dintre membrii CNA care au votat împotrivă – Laura Georgescu, Roland Turos și Alexandru Jucan – nu și-au motivat votul, în timpul ședinței publice. Ulterior, Laura Georgescu a declarat pentru Media Expres că, potrivit unei monitorizări, radioul nu respectă grila de programe aprobată și acesta este motivul pentru care ea a votat împotriva prelungirii licenței.

Monica Gubernat, membru CNA, a declarat pentru Media Expres că dacă societatea revine cu o solicitare și cererea este pusă din nou la vot, mai este o șansă ca licența să fie prelungită. Reamintim că din cauza expirării mandatului lui Radu Călin Cristea în primele zile ale lunii noiembrie, ultima ședință a CNA în cvorum este programată pentru joi, 30 octombrie.

Aristotel Căncescu este arestat și anchetat pentru corupție, iar săptămâna trecută reprezentanții televiziunii Mix 1 pe care acesta o deține la Brașov au anunțat că acesta dorește să se retragă din companiile de audiovizual pe care le deține.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii