Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ariel, cel mai promovat brand al companiei Procter&Gamble pe televiziune

ariel-logo.jpg
Dintre cele 15 branduri ale companiei Procter&Gamble promovate pe televiziune, în primele două luni ale acestui an, detergentul de rufe Ariel a fost cel mai vizibil. Volumul de publicitate consumat de Ariel a fost cu 105,8% mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Reclamele pentru Ariel, brand aparținând companiei Procter&Gamble, au acumulat 2.613 puncte de audiență pe targetul comercial (18 – 49 de ani, urban), în primele două luni ale acestui an. Ariel a fost cel mai vizibil brand pe TV al Procter&Gamble, consumând publicitate cu 105,8% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. (Au fost monitorizată publicitatea TV pentru Ariel, Ariel Active Gel și Ariel&Indesit.) Pe baza punctelor de audiență (Gross Rating Point – GRP) clienții publicitari cumpără publicitate la TV.

Alte branduri ale Procter&Gamble care au obținut  volume mari de publicitate TV pe targetul comercial: Always (2.029 GRP’30), Ambi Pur (1.426), Wash&Go (1.391), Pampers (1.168), Blend a med (1.136), Head&Shoulders (925),  Pantene (816). Mr. Proper (812).

Toate reclamele comandate de Procter&Gamble pentru brandurile sale au acumulat 14.837 GRP’30pe targetul comercial, în primele două luni ale acestui an, cu 27,6% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Procter&Gamble a fost cel de-al doilea mare consumator de publicitate TV în ianuarie – februarie 2013, după Unilever.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii