FacebookTwitterLinkedIn

Serialul „Arhivele crimei” va începe pe 20 aprilie, de la ora 22:00, şi va cuprinde 10 episoade de o oră fiecare care îi vor aduce pe telespectatori în mijlocul anchetelor.

Există peste 120.000 de cazuri clasate în SUA şi numai 1% dintre ele vor fi vreodată elucidate.

De la povestea unui criminal care-şi aminteşte din copilărie moartea surorii lui la folosirea masivă a probelor ADN pentru a găsi un ucigaş, detectivii găsesc indicii pentru a rezolva cazuri chiar şi de acum 30 de ani şi a-i aduce pe vinovaţi în faţa justiţiei.

CITEȘTE: SĂRBĂTOAREA CONTINUĂ LA TVR

Noua serie va prezenta în fiecare episod cazuri fascinante şi va surpinde experienţele detectivilor care le investighează. Aceştia vor retrăi evenimentele crimelor și vor dezvălui noi particularităţi care îi vor ajuta pe privitori să pătrundă în atmosfera serialului și să înțeleagă mai bine cum s-au produs aceste situaţii tragice.

Arhivele crimei (3)

Bazându-se pe noutăţi tehnologice din domeniul medico-legal şi pe influenţa exercitată de canalele de social media, „Arhivele crimei” prezintă atât modul în care sunt soluţionate cazurile, cât și sentimentul de împăcare pe care acest deznodământ îl aduce familiilor și prietenilor victimelor.

Serialul a fost creat de studioul Blumhouse Television, care a realizat documentarul de succes „The Jinx”, şi de studio-ul independent de producţie AMPLE.

De asemenea, serialul îl are drept narator pe actorul american Danny Glover, o prezență permanentă pe ecranul cinematografului, scenă şi la TV de mai bine de 25 de ani.