Cautare
, Redactor Forbes România

Industrie |
|

Arggo Consulting, dezvoltator românesc de software, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 2,3 mil. euro, în creștere cu 25%

Arggo Consulting, o companie 100% românească ce oferă soluții software de eficientizare pentru companii, a raportat, în 2017 o cifră de afaceri de 2,3 mil. euro, în creștere cu 25% față de anul 2016.
image001

Arggo Consulting este unul dintre partenerii principali ai Microsoft Romania, livrând soluții precum NAV, AX, CRM, Power BI, Office 365, Azure și dispunând totodată și de soluții proprii de business de viitor, precum SMB Power Package, BPM, Heavy Machinery, Sales 365.

Cu peste 15 ani de experiență, Arggo Consulting a reușit până în prezent să ofere soluții de top, găzduite în Cloud sau on-premise, celor peste 140 de clienți actuali din industrii precum Real Estate, Agricultură, Servicii, Producție, F&B, Distribuție, HORECA și Utilități. Toate soluțiile Arggo Consulting urmăresc în primul rând eficientizarea proceselor și reducerea costurilor, transparență și flexibilitate, beneficii care permit echipelor de top management să aibă o imagine de ansamblu asupra proceselor interne și pe care să le gestioneze în timp real.

Pornind de la expertiza vastă din ultimii ani în implementarea de soluții mari de ERP on premise, compania a evoluat, iar începand cu anul 2017, creează  soluții premium în modelul de software as a service găzduite în cloud pentru companiile care doresc să iși mențină o poziție de lider pe piață, indiferent de mărimea acestora.

Printre cele mai recente produse dezvoltate și implementate în modelul de software as a service și găzduite în cloud se numără Sales 365, Legal 365, SMB Power Package, Real Estate Solution și Heavy Machinery Solution.

Portofoliul Arggo Consulting cuprinde un număr considerabil de clienți, printre care branduri predominante pe piața din România precum: Dedeman, Titan Machinery, Blue Air, Sheraton, Pizza Hut, ING Bank Romania, BSB Fashion. În prezent, compania inovează prin intermediul unor noi strategii de consultanță și dezvoltarea de noi produse și servicii pentru clienții actuali și viitori.

,,Arggo Consulting pune la dispoziția clienților expertiza prin care garantează livrarea celor mai bune soluții, cu misiunea de a eficientiza fluxul de business, în cel mai scurt timp posibil și într-o manieră sustenabilă financiar. Punem foarte mare preț pe calitatea serviciilor noastre și suntem pregătiți să ajutăm clienții să aleagă cea mai potrivită soluție pentru afacerea lor, beneficiind totodată de noile oportunități oferite de tehnologie”, a spus Andrei Cârcu, General Manager în cadrul Arggo Consulting.

În anul 2017 compania a prezentat o schimbare și în rândul numărului de angajați, de la 28 în anul 2016 la peste 45 în prezent. Prin extinderea portofoliului de clienți a crescut implicit și volumul de cereri și nevoi, iar Arggo Consulting caută în prezent candidați potriviți pentru următoarele funcții: Sales Representative, BPM Developer si Web Designer.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii