Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Arctic are un nou director general

Începând cu octombrie 2014, Hasan Ali Yardimci este noul director general al Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România.
yardimci

Yardimci a preluat conducerea de la Monica Iavorschi, care a fost promovată în cadrul grupului de care aparține compania, Grupul Arçelik, în funcția de International Marketing Director.

Noul director general al Arctic s-a alăturat Grupului Arçelik în anul 2009 ca Director de Planificare Strategică și Dezvoltare în Afaceri. În timpul mandatului său, a avut o contribuție importantă în deschiderea unor noi piețe pentru Grupul Arçelik în zone precum Africa, Asia și Pacific, prin conceperea unor inițiative de greenfield, fuziuni și achiziții.

Înainte de Grupul Arçelik, Hasan Ali Yardimci a lucrat în domeniile de consultanță strategică, retail și bunuri de larg consum în cadrul unor companii precum McKinsey & Co și Sears Holdings. Yardimci deține o diplomă MBA în cadrul Școlii Kellogg de Management de la Universitatea Northwestern din Statele Unite ale Americii și o licență în inginerie mecanică obținută la Universitatea Boğaziçi din Turcia.

În timpul mandatului său, Monica Iavorschi a reușit să transforme Arctic într-una dintre cele mai competitive companii din România, cu o cotă de piață de 35%, și într-unul dintre cei mai importanți exportatori români. În noua sa poziție, ea va fi responsabilă de strategia globală de marketing și operațiuni din cadrul Grupului Arçelik.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii