Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Arctic, 25 de milioane de frigidere în 45 de ani de existență

Arctic a atins pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Găeşti, în al 45-lea an de activitate în România.
Arctic_25mil. frigidere

Unitatea din Găeşti a devenit astfel a doua cea mai mare fabrică de frigidere din Europa, urmând fabrica Arçelik de aparate frigorifice de la Eskisehir. Astfel, fabrica de la Găești are o capacitate de producție de 2,6 milioane de unități pe an și furnizează produse la standarde înalte de calitate, complexitate și siguranță, în linie cu standardele internaționale.

Compania și-a menţinut de-a lungul timpului poziţia de lider pe piaţa românească de electrocasnice, cu o cotă de piață de 35%, devenind unul dintre cei mai importanţi exportatori români. Peste 85% din producția de la Găești este exportată în peste 60 de țări.

“Acesta este un moment foarte important pentru noi. Sărbătorim la Găești producția a 25 de milioane de aparate frigorifice, iar anul acesta Arctic celebrează 45 de ani de istorie, de momente importante și de succes în România. Suntem foarte mândri de evoluția și realizările de până acum și în egală măsură suntem încrezători în viitorul acestei companii, care devine mai puternică în fiecare zi”, spune Hasan Ali Yardimci, Director General Arctic.

Din 2002, Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane de euro în noi tehnologii, în sisteme moderne de management al producției și în creșterea capacității de producție. În 2013, Arctic a deschis o nouă linie de producție și a extins capacitatea de producţie cu 25% în cadrul fabricii din Găeşti, cu o investiţie de 21,9 milioane de euro.

“Vom continua să ne concentrăm pe dezvoltarea fabricii din Găeşti, prin extinderea proceselor tehnologice și a liniilor de producție. Noua linie reprezintă atât un simbol pentru Arctic, cât și o parte importantă a planurilor noastre de dezvoltare strategică”, a adăugat domnul Yardimci.

În România, în fiecare minut este vândut un produs Arctic, iar 80% dintre familiile din România au cel puțin un produs Arctic în locuințele lor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii