Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

ARCHOS lansează în România noi produse de mobilitate urbană

ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, lansează oficial pe piața din România noi produse destinate mobilității urbane: ARCHOS Hoverboard și trotineta electrică ARCHOS Bolt.
 aboneaza-te
ARCHOS Hoverboard_2

Echipat cu LED-uri și roți fără tub, cu anvelope de 6,5 centimetri, ARCHOS Hoverboard poate fi folosit atât în exteriorul, cât și în interiorul locuinței. Dispozitivul dispune un sistem de stabilizare automată, două motoare de 350 w și de o baterie de 4.0 AH cu autonomie de până la 15 km, așadar acest mijloc modern de transport le oferă utilizatorilor eficiență sporită la deplasarea pe distanțe scurte, cu o viteză de maxim 13 km/oră. Hoverboard-ul are nevoie de doar 2 ore pentru încărcarea completă a bateriei și poate fi utilizat chiar și în pantă, având un unghi de alunecare de până la 15 grade.

Cei care își doresc un mijloc modern de deplasare în zonele aglomerate pot călători cu ARCHOS Bolt, trotinetă electrică ce poate atinge o viteză maximă de 15 km/oră și dispune de o autonomie de 12 km. Modelul are un ecran LED care le permite utilizatorilor să urmărească distanța parcursă, iar viteza maximă poate fi setată direct de pe ghidonul trotinetei electrice. O baterie Li-ion de 4.0 AH furnizează energie motorului electric de 250 W și doar 4 ore sunt necesare pentru o reîncărcare completă a dispozitivului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii