FacebookTwitterLinkedIn

Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt și mediu de a moderniza Oțelăria și de a implementa – cât mai mult posibil – noile tehnologii de automatizare și digitalizare în procesele noastre de producție”, a spus Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galați.

Proiectul a avut ca scop modernizarea capului de turnare al Mașinii nr. 4 prin înlocuirea unor compenente – cheie și instalarea unei automatizări noi. Acestea vor permite creșterea producției prin reducerea opririlor tehnice și accidentale, obținerea unei viteze de turnare mai mari și eliminarea unor defecte de calitate.

ArcelorMittal este lider mondial în industria oțelului și activități miniere, cu prezență în 60 de țări și amprentă industrială în 19 țări. Compania este principalul furnizor de oțel pe piețele globale majore, printre care se numără industria auto, construcții, aparate de uz casnic și industria ambalajelor, beneficiind de cercetare de talie internațională și rețele de distribuție remarcabile.

De asemenea, gigantul indian este printre primii cinci producători de minereu de fier și cărbune metalurgic.

În 2017, ArcelorMittal a înregistrat o cifră de afaceri de 68,7 miliarde de dolari și o producție de oțel de 93,1 milioane de tone. ArcelorMittal este listată la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Luxemburg (MT) și la bursele din Barcelona, Bilbao, Madrid și Valencia (MTS).