Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Arcadia TV, reprezentată de Claudiu Săftoiu, caută distribuție pe cablu în România

Fostul PDG al televiziunii publice Claudiu Săftoiu (foto) este reprezentantul pentru România al unei televiziuni de documentare pentru călătorii, Arcadia Television, pe care încearcă să o distribuie pe rețelele de cablu, participând la Convenția de Comunicații Electroice ce se desfășoară la 10-11 noiembrie la București, în organizarea asociației cabliștilor independenți AceR, informează MEDIA EXPRES.
 aboneaza-te
claudiu saftoiu

Horia Romanescu, fost director de programe al TVR, este managerul pentru marketing al televiziunii. Aceștia au fost prezentați participanților la Convenție de către Mirel Bala, implicat în companiile de producție audio Ambamedia Mediasolutions și Euromusic, parte din grupul elvețian care deține televiziunea.

Televiziunea aparține unui grup elvețian de companii specializat în producția muzicală pentru film și tv și producția de documoentare, denumit Arcadia Group.

Activitatea grupului a început în urmă cu 25 de ani în Elveția ca producător de muzică de film și televiziune, la care a lucrat inclusiv compozitorul român Adrian Enescu, a explicat Mirel Bala.

În urmă cu 10 ani a început producția de filme TV, iar în urmă cu doi ani a început Arcadia Television, ca o televiziune cu filme despre turism.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR ÎN PRIME TIME LA ANTENA 1 – OCTOMBRIE 2016 

Claudiu Săftoiu a spus că televiziunea este educativă, interactivă și versatilă în materie de comunicare vizuală. Arcadia Television are emisiuni despre călătorii, cultură și relaxare, cu un portofoliu de peste 2.000 de documentare din întreaga lumea realizate în ultmiii zece ani. Săftoiu a spus că există intenția de a se începe producția de documentare românești de turism și cultură.

Televiziunea se distribuie prin streaming video pe internet și este oferită operatorilor de cablu săre distribuție pe un model de businesss care include vânzarea de publicitate locală, urmând ca distribuitorii să împartă „profiturile indirecte din publicitate“ cu Arcadia TV.

Programul de 24 de ore este realizat în limba engleză cu dublaj în limba română.

Televiziunea este licențiată în Elveția și are biroul principal de producție și emisie la Viena, în Austria. Până la ora difuzării acestei informații televiziunea nu a notificat încă CNA cu privire la distribuția pe piața din România.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR ÎN PRIME TIME LA PRO TV – OCTOMBRIE 2016 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii