Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Fuziuni și achiziții |
|

Arabia Saudită, printre cei mai mari investitori din lume în asigurări

Cabinetul din Arabia Saudită a aprobat fuziunea a două dintre cele mai mari fonduri ale sale.
Kingdom,Of,Saudi,Arabia,Landscape,At,Night,-,Riyadh,Tower

Cu o entitatea extinsă care va avea active de peste 250 de miliarde de dolari, Arabia Saudită ar putea deveni unul dintre cei mai mari investitori din lume în asigurări, după ce reprezentanții Cabinetului din Arabia Saudită au aprobat fuziunea Agenţiei Publice de Pensii şi a Organizaţiei Generale pentru Asigurări Sociale (GOSI), pentru a unifica umbrela de protecţie a asigurărilor din sectoarele public şi privat.

Fuziunea plasează acum Arabia Saudită în primele zece fonduri la nivel global, în funcţie de activele administrate. Rolul noii fuziuni va fi acela de a reduce costurile și de a contribui la creșterea rentabilității investițiilor, informează publicaţia Arab News, care îl citează pe Saad Al-Fadly, CEO al Hassana Investment Co, reprezentant al Organizaţiei Generale de Asigurări Sociale (GOSI) a Regatului, citată de news.ro.

Specialiștii în domeniu susțin că acesta este unul dintre paşii urmaţi de Arabia Saudită ca parte a planului de diversificare a economiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii