FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, Aptus va promova, vinde, implementa și susține soluțiile din gama Manhattan Scale.

,,Numirea Aptus Software ca partener local ilustrează ambițiile Manhattan în ceea ce privește dezvoltarea în această regiune cheie din Europa”, a declarat Martin Lockwood (foto), director senior al Manhattan Associates.

„Având în vedere că economia globală se redresează într-un ritm din ce în ce mai alert, ne așteptăm ca furnizorii locali de servicii logistice, producătorii și comercianții să se dezvolte în ritm accelerat în România în lunile următoare și în 2014 în țara noastră”, a mai spus Martin Lockwood.

Aptus a fost înființată în 2011 și are sediul în București. Compania este un furnizor de software specializat în soluții complete pentru logistica și administrarea lanțului de aprovizionare.

„Parteneriatul dintre Aptus și liderul global în soluții pentru administrarea depozitelor și a lanțurilor de aprovizionare va aduce beneficii ambelor companii”, a declarat Oszkar Bara Laszlo, Chief Technology Officer al Aptus Software.

 „Această colaborare va ajuta Manhattan să pună bazele afacerii în România și va consolida poziția noastră pe piață. Parteneriatul ne va permite să oferim companiilor locale și internaționale active în România mai multe opțiuni pentru administrarea lanțului de aprovizionare”, a mai spus Laszlo.

Manhattan Scale reprezintă un portofoliu de soluții pentru administrarea lanțului de distribuție concepute după principiul „dimensiuni la scală și gata de utilizare” și sunt destinate companiilor cu necesități bazate pe execuție ale lanțurilor de aprovizionare.

Manhattan Associates lucrează cu circa 1.200 de companii din întreaga lume. În 2012 compania americană a înregistrat venituri de 345,4 milioane de dolari, în creștere cu 15,7% față de 2011.