Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Aproximativ 85% dintre clienți au acceptat oferta de conversie a creditelor Volksbank în franci elveţieni

Oferta Băncii Transilvania de conversie a creditelor în franci elveţieni din portofoliul Volksbank, desfăşurată pe parcursul a trei luni,  a fost acceptată de 83,12% dintre clienții Volksbank România (VBRO), mai exact de către 14.712 clienți eligibili cu împrumuturi în franci elvețieni, potrivit unui raport al Băncii Transilvania (BT).
franci elvetieni 2

Oferta de conversie a constat în oferirea unei reduceri de 22,5% pentru cei care au convertit creditele VBRO din CHF în lei sau în euro, aplicabilă soldului creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.

Ȋn prezent, la Volksbank România se desfăşoară o nouă campanie, prin care datoria aferentă creditelor curente ale clienţilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, este diminuată cu echivalentul sumelor achitate de aceştia ca şi comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior. Diminuarea datoriei se realizează automat, până la data de 30 septembrie a.c. Soluţia are efect pozitiv asupra a aproximativ 15.000 de clienţi ai Volksbank România.

Volksbank România reduce datoria clienților

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii