Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Aproximativ 20% dintre pacienții clinicii Anadolu din Turcia sunt români

Centrul Medical Anadolu din Turcia, afiliat Johns Hopkins Medicine,  a intrat pe piața locală prin deschiderea unei reprezentanțe, în contextul în care 20% dintre pacienții operatorului de servicii medicale private sunt români, pentru a fi cât mai aproape de aceștia, potrivit Ralucăi Ciungara, supervisor Servici Internaționale, România.
doctor, spital, control medical

Raluca Ciungara a explicat că „motivul pentru care am decis deschiderea biroului din România este din dorința de a fi mai aproape de pacienții români, de a le putea răspunde întrebărilor față în față, și nu prin intermediul mail-ului fiindcă important este ca pacientul să aibă această siguranță, mai ales când se află în momente de cumpănă”.

Predominant, mai spune Raluca Ciungara, românii calcă pragul Anadolu la recomandarea altor pacienți care s-au tratat în cadrul clinicii, iar până acum 4.500 de români au beneficiat de tratamentele medicilor turci.

În general, pacienții români ajung la Anadolu pentru afecțiunile oncologice, pentru neurologie, pentru transplant de măduvă osoasă, pentru pediatrie, inclusiv pediatrie oncologică și pentru chirurgie.

Centrul Medical Anadolu, situat în partea asiatică a Istanbulului, a fost deschis în 2005 și din 2006 tratează și pacienți străini.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii