FacebookTwitterLinkedIn

Appraisal & Valuation SA îl recrutează pe Gheorghe Dragne, fostul șef al evaluatorilor din BRD.

„Divizia de dezvoltare a companiei noastre se află acum mai mult ca niciodată în centrul atenției noastre, iar creșterea va fi determinată nu numai de dinamica pieței, ci și de calitatea și experiența oamenilor pe care îi recrutăm. (…) Gheorghe Dragne va identifica și va fructifica noi oportunități din piață prin creșterea vizibilității în țară a proiectelor imobiliare de tip Clădiri Verzi”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes.

„(…) Atenția mea se îndreaptă și către Clădirile Verzi, un concept aflat în plină dezvoltare în România. În acest sens, voi identifica riscurile de garantare a creditelor pentru Clădiri Verzi, pentru clienți calculând economia costurilor de operare, iar pentru bănci voi aduce elemente care să permită analiza și estimarea certitudinii rambursării creditelor prin economiile aduse de proiectele verzi. Voi dezvolta noi strategii de piață și produse de evaluare pentru garantarea creditelor verzi, ceea ce va impulsiona atât dezvoltatorii imobiliari să opteze pentru construirea cu grijă față de mediul înconjurător, cât și băncile să acorde împrumuturi cu dobânzi semnificativ mai reduse față de cele acordate pentru achiziția clădirilor obișnuite”, a declarat Gheorghe Dragne.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.