Cautare
, Contributor

Tech |
|

Apple rezistă în pandemie, cu vânzări ce depășesc așteptările

Acțiunile Apple au crescut în acest an, chiar și în plină pandemie, vânzările depășind așteptările Wall Street, notează Reuters.  
Apple

Apple urmează să dezvăluie o serie de noutăți despre mai multe produse cheie, inclusiv Apple Watch și iPad. Dispozitivele vor fi prezentate într-un eveniment difuzat online, pe www.apple.com/apple-events de la sediul central din California, începând cu ora 13:00 ET.

Acțiunile Apple au crescut cu aproape 54% pe an, chiar dacă pandemia a afectat majoritatea economiilor din lume. De asemenea, chiar dacă stocul Apple a scăzut de la un nivel record la începutul acestei luni, acesta rămâne aproape de evaluarea bursieră de 2 trilioane de dolari.

Modul în care noile produse se vând în timpul sezonului de cumpărături de vacanță pe multe piețe occidentale va determina performanța Apple pentru întregul său an fiscal, care a început în această lună.

Noile modele Iphone se lasă așteptate

Apple a declarat că iPhone-urile sale, aflate în topul vânzărilor, vor fi întârziate cu câteva săptămâni, ceea ce poate duce la o scădere a afacerii întrucât cumpărătorii au la dispoziție mai puține zile până la sărbători ca să le achiziționeze.

Analiștii se așteaptă ca Apple să dezvăluie un iPhone 5G și alte noutăți la un eveniment în octombrie. „Asta nu înseamnă că sunt pierdute doar pentru că sunt întârziate”, a declarat Ben Bajarin, analist Creative Strategies, citat de Reuters.

După lansarea iPhone SE la prețuri bugetare în aprilie, compania a raportat câștiguri record la sfârșitul lunii iulie, cu o creștere în fiecare categorie de produse.

„Va fi vorba despre valoarea pe care o au portabilele și portabilele axate pe sănătate. Realitatea este că, în pandemie, oamenii sunt mai interesați de asta. În anumite privințe, au avut noroc”, consideră Bob O’Donnell, șeful TECHnalysis Research.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii