Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Apple readuce Google Maps în App Store

maps.jpg
Așteptarea a luat sfârșit. Google Maps pentru iOS (iPhone, iPad, iPod…) vine la mai mult de două luni după ce Apple a renunțat la acest serviciu și l-a înlocuit-o cu un sistem propriu de hărți și de de navigație, Apple Maps.

Aplicația Google Maps a revenit, joi, pe iPhone-uri, de data aceasta ca o aplicație de sine stătătoare disponibilă în App Store.

Aplicația vine acum cu toate îmbunătățirile pe care cei de la Google le oferiseră inițial pentru Android, dar nu și pentru iOS. Astfel, găsim navigare turn by turn, ghidarea direcțiilor prin voce, tranzit, hărți în 2D și 3D, dar și street view (acolo unde este cazul).

Vezi și: Apple şi Samsung, regii segmentului de smartphone-uri

Odată cu lansarea iPhone-ului 5 și a sistemului de operare iOS 6, Apple renunțase la Google Maps și a înlocuit-o cu aplicație proprie de hărți. Fanii și-au exprimat în nenumărate rânduri nemulțumirea, dat fiind și faptul că Apple Maps s-a dovedit a fi un eșec.

Chiar și CEO-ul Apple, Tim Cook a fost nevoit să-și ceară scuze public pentru gafa comisă și chiar să încurajeze folosirea produselor concurenței.

Află mai multe detalii pe Forbes.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii