Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Apple a lansat noua generație de iPhone-uri: 8, 8 plus și iPhone X, vedeta gamei

La zece ani de la lansarea primului iPhone, Apple a lansat a opta generație de iPhone-uri, pe scena teatrului Steve Jobs: iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, vedeta gamei și cel mai avansat iPhone din istoria Apple.
 aboneaza-te
iphone 8 shutterstock_697999111

iPhone X are un design foarte diferit de predecesorii săi, cum ar fi iPhone 7. Acesta are un ecran denumit „super-retina”, de 5,8 inchi. Ecranul folosește tehnologia OLED.

iPhone X va fi disponibil în două culori: Space Grey și Silver. Acesta are o cameră foto îmbunătățită, cu doi senzori de 12 megapixeli și un bliț îmbunătățit.

De asemenea, iPhone X nu va mai avea nicun buton, iar pentru deblocare trebuie doar atins ecranul. Apple a înlocuit amprenta digitală cu tehnologia de recunoaștere facială Face ID. Pentru ca această tehnologie să fie implementată, camerei frontale i-a fost adăugată o nouă tehnologie, denumită TrueDepth. Tehnologia FaceID funcționează și dacă posesorul telefonului poartă ochelari sau pălărie, inclusiv pe timp de noaptea.

În cadrul celei mai așteptate lansări din industrie de anul acesta, Apple a prezentat, de asemenea, Apple TV 4K și noul Apple Watch.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii