Cautare
, Contributor

Tech |
|

Apple își deschide primul magazin plutitor 

Gigantul tech Apple vrea să împresioneze din nou prin deschiderea primului său magazin plutitor. În formă de glob strălucitor, noul punct de vânzare iese în evidență printr-un design exterior cu aspect scump, unic și extravagant.  
Apple magazin plutitor

Noul magazin se află în Singapore, pe malul apei, în zona cunoscută oficial sub numele de Apple Marina Bay Sands. Pe lângă forma sa unică, acesta este singurul magazin de retail Apple care plutește pe apă, notează The Verge.

Dom plutitor luminat

Data inaugurării noului magazin nu a fost făcută public, însă noua clădire a ieșit ușor în evidență. Acesta este cel de-al treilea Apple Store din Singapore și pare să fie o navă spațială ciudată sau un dom futurist. Clădirea rotundă este luminată noaptea, fiind foarte ușor de observat în întuneric.

„Pe parcursul zilei, panourile de sticlă ale magazinului reflectă orizontul falnic al centrului și mișcarea apei. Noaptea, sfera strălucește cu o căldură blândă, evocând designul felinarelor tradiționale purtate în cadrul festivalului de toamnă din Singapore”, se arată într-o prezentare citată de The Verge. 

Noul magazin se alătură celorlalte 511 magazine Apple din toată lumea, cele mai multe fiind în SUA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii