Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Sănătate |
|

Apple donează 9 milioane de măști pentru a ajuta lupta împotriva Coronavirusului

Apple va dona 9 milioane de măști de protecție pentru a combate răspândirea Coronavirusului, a declarat marți, vicepreședintele SUA, Mike Pence. Apple se alătură astfel câtorva companii de tehnologie din California care vin în sprijinul spitalelor, aflate în deficit de echipamente de protecție.
 aboneaza-te
tim cook

Pence a mulțumit companiei Apple, în cadrul unei conferințe de presă de marți, pentru că a acceptat să doneze 9 milioane de măști de tip N95 către unitățile de asistență medicală din toată țara, potricit Forbes.

Comentariile lui Pence vin după ce CEO-ul companiei, Tim Cook, a scris un mesaj pe Twitter în weekend, în care spunea că Apple „lucrează pentru a ajuta furnizorii de servicii medicale care luptă împotriva COVID-19.”

Măsțile N95 sunt măști care formează un sigiliu de protecție în jurul gurii purtătorului, filtrând cel puțin 95% din particule din aer, potrivit Centers for Disease Control. Astfel de măști necesare pentru a proteja cadrele medicale împotriva bolilor pe care le transmit pacienții.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii