Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Sănătate |
|

Apple donează 9 milioane de măști pentru a ajuta lupta împotriva Coronavirusului

Apple va dona 9 milioane de măști de protecție pentru a combate răspândirea Coronavirusului, a declarat marți, vicepreședintele SUA, Mike Pence. Apple se alătură astfel câtorva companii de tehnologie din California care vin în sprijinul spitalelor, aflate în deficit de echipamente de protecție.
tim cook

Pence a mulțumit companiei Apple, în cadrul unei conferințe de presă de marți, pentru că a acceptat să doneze 9 milioane de măști de tip N95 către unitățile de asistență medicală din toată țara, potricit Forbes.

Comentariile lui Pence vin după ce CEO-ul companiei, Tim Cook, a scris un mesaj pe Twitter în weekend, în care spunea că Apple „lucrează pentru a ajuta furnizorii de servicii medicale care luptă împotriva COVID-19.”

Măsțile N95 sunt măști care formează un sigiliu de protecție în jurul gurii purtătorului, filtrând cel puțin 95% din particule din aer, potrivit Centers for Disease Control. Astfel de măști necesare pentru a proteja cadrele medicale împotriva bolilor pe care le transmit pacienții.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii