Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Apple aruncă în piață un iPad de 128Gb

apple.jpg
Apple a anunțat o nouă versiune a tabletei iPad, care oferă o capacitate de stocare internă de 128 Gb. Noul iPad va fi disponibil pe piaţă din februarie, cu un preţ de pornire de 799 de dolari pentru versiunea Wi-Fi şi 929 de dolari pentru modelele cu 4G.

Creșterea nivelului de stocare pe iPad la 128Gb a fost văzut de mai mulți analiști ca un obiectiv psihologic și se uită în prezent la dispozitivele iOS, așteaptând, totodată, un răspuns din partea concurenței celor de la Apple.

Cu toate acestea, analiștii susțin că tableta celor de la Apple nu aduce nimic în plus, în afara spaţiului de stocare, iar cei care au modele de 64 de GB şi vor să îşi dubleze spaţiul trebuie să platească cu 100 de dolari mai mult.

Apple ar mai putea lansa în acest an trei noi modele de iPhone, între care un iPhone 5 S cu ecran de 4 inci şi un altul de 4,8 inci, numit iPhone Math, potrivit China Times.

În prezent, piața tabletelor este dominată la nivel mondial de grupul american Apple și completată de Samsung, Amazon și Asus. In România, companiile locale mușcă tot mai mult din “măr” și au, în prezent, o cotă de aproape 40% din totalul pieței.

Apple a vândut peste 120 de milioane de tablete iPad în întreaga lume. Piaţa tabletelor se va duba până în 2017, ajungând la 162 de miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii