Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Apple ar putea lansa trei modele noi de iPhone în 2013

iphone-patent.jpg
Apple ar putea lansa în acest an, nu unul, nici două, ci chiar trei noi modele de iPhone, între care un iPhone 5 S cu ecran de 4 inci şi un altul de 4,8 inci, numit iPhone Math, potrivit China Times.

Potrivit informaţiilor apărute iniţial în publicaţia taiwaneză Commercial Times, apoi în China Times, Apple va lansa o nouă generație clasică de iPhone și un model de 4,8 inci, la jumătatea dintre tabletă și telefon. Numele de cod este, în prezent,  "iPhone Math". Cele două noi iPhone-uri vor avea o cameră foto de 8 megapixeli şi vor fi lansate până pe 8 iunie.

Un al treilea model, despre care sunt cunoscute puţine detalii, va avea o cameră de 12 megapixeli şi va fi lansat spre sfârșitul acestui an, înainte de Crăciun.

Pentru fanii Apple şi Google!

Cu toate acestea nu există informații oficiale care să arate că aceste modele urmează să fie lansate în 2013 și nici măcar despre faptul că se lucrează la ele.

Gigantul din tehnologie îşi va anunţa primele date financiare pe acest an în 20 de zile, în conferinţa pe care o va ţine pe data de 23 ianuarie, unde jurnaliștii așteaptă să primească și noi informații despre produsele Apple.

Astfel, oficialii companiei estimează venituri de 52 de miliarde de dolari, câştigul per acţiune fiind de circa 11,7 dolari, în timp ce analiştii de profil sunt de părere că veniturile din T1 ale Apple vor atinge nivelul de 54,5 miliarde de dolari, în timp ce câştigul per acţiune fiind estimat la 13,3 dolari. Comparativ, compania a înregistrat în primul trimestru al anului trecut venituri de 46,33 miliarde de dolari. Deși se așteaptă la rezultate excelente, cei de la Apple nu au participat în acest an la CES, dar și-a trimis cu siguranță iscoade să spioneze concurența.

Citește și: Poveşti nespuse despre Steve Jobs

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii