Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Aplicaţiile mobile pentru organizarea de nunţi, la mare căutare

Odată cu venirea verii și a sezonului cald, mirii sunt deja în pragul pregătirilor pentru nunta perfectă. Telefonul mobil se dovedește a fi de mare ajutor și de această dată, astfel că specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile utile în pregătirea pentru ziua cea mare.
Good for Marriage 2

În cazul celor care s-au logodit de curând și vor să înceapă organizarea din timp, aplicația Wedding Planner permite realizarea listei de invitați, planificarea bugetului și întocmirea unei liste de activități ce pot fi bifate pe măsură ce sunt îndeplinite. O aplicație similară este și Design Your Wedding Day, care oferă posibilitatea de a organiza pe categorii toate sarcinile ce trebuie realizate până la nuntă.

„Viitoarele mirese au la dispoziție aplicații precum Wedding Cakes Ideas, din care se pot inspira în alegerea design-ului pentru tort sau Wedding Bouquet Ideas, care conține o colecție de idei pentru buchete de mireasă”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Atunci când vine vorba de alegerea unui model pentru rochia de mireasă, aplicațiile precum Wedding Dress Designs, Wedding Dress Gallery HD sau Bridal Dresses sunt de real ajutor, prezentând diferite tipuri de rochii din care viitoarele mirese pot alege. De asemenea, aplicația Rochii de mireasă vine în plus cu un buton pentru „share”, ajutând mireasa să împartășească un model de rochie cu o altă persoană, prin intermediul rețelelor de socializare sau e-mail.

„Alegerea inelului de logodnă și a verighetelor este, de asemenea, importantă. Aplicația Nunta și logodna inele pune la dispoziție o galerie mare cu astfel de bijuterii, din care mirii se pot inspira”, a adăugat Andrei Ginju – ThePhoneGeeks.

Pentru miri, oferta nu este atât de variată ca în cazul mireselor, însă există câteva aplicații foarte utile și chiar necesare. Groom Tips vine cu sfaturi pentru viitorii însurăței, care pot găsi diverse informații pentru a ști cum se procedează în diverse momente ale ceremoniei sau pe parcursul pregătirilor, aplicația venind constant cu actualizări pentru bunul mers al organizării, iar Wedding UK oferă, pe lângă sfaturi, un sistem de task-uri cu alarme, pentru a nu uita de problemele ce trebuie rezolvate.

„În plus, pentru domnișoarele și domnii de onoare care doresc să țină un discurs la petrecerea de nuntă, aplicațiile The Groom Wedding Speeches for Brides și Grooms vin cu o serie de idei și sugestii pe baza cărora se poate concepe un discurs ca la carte”, a explicat Adi Coman – ThePhoneGeeks.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii