Cautare
, Contributor

Tech |
|

Aplicațiile de smartwatch câștigă tot mai mult teren

Aplicațiile de smartwatch vor reprezenta peste 10% din piața de aplicații mobile, în următorii 5 ani, arată o analiză a Tremend.
Smartwatch

Studiile au aratat că piaţa de smartwatch-uri a crescut cu 30-40% pe an, iar până în 2019 se preconizează o rată de creştere anuală compusă de 96%.

Accentul pus pe dezvoltarea de soluții mobile pentru gestionarea afacerilor este un trend regăsit mai ales în Statele Unite, unde forțele de vânzări sunt dotate cu soluții complete pentru gestiune, analiză și optimizare a proceselor de vânzare, mai susțin reprezentanții companiei.

Vezi aici topul producătorilor de ceasuri inteligente. Cum se împarte piața smartwatchurilor

„Am dorit să fim înaintea pieței și să pregătim terenul pentru necesitățile clienților business. Telecom, transport, finanțe, sales. Toate aceste domenii pot beneficia enorm de capabilitățile smartwatch-urilor” a declarat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend Software Consulting. Compania a anunțat, totodată, că a decis să-si crească numărul de dezvoltatori pentru dispozitive de tipul smartwatch.

Tremend Software Consulting este o companie specializată în soluții și consultanță software cu peste 10 ani de activitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii