FacebookTwitterLinkedIn

Aplicaţia mobilă MyING poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. Astfel, clienţii ING au acces la informaţii privind contractele lor de asigurări de viaţă, pensii private obligatorii şi pensii facultative, precum și posibilitatea de a realiza plata primelor de asigurare.

“Pentru industria de asigurări și pensii private, asimilarea celor mai noi tehnologii și integrarea canalelor moderne de interacțiune cu clienții reprezintă un factor de succes și diferențiere tot mai important, specific erei digitale în care trăim. La ING, ne dorim să rămânem în prima linie a inovației în beneficiul clienților noștri și, pornind de aici, am dezvoltat și lansat aplicația mobilă MyING pentru a le oferi acestora accesibilitate sporită și control, de oriunde și în orice moment, asupra portofoliilor pe care le dețin la ING” a declarat Carmen Soare, Director de Marketing ING Asigurări de Viaţă.

Conținutul este intuitiv, structurat în funcție de nevoile clienților, iar accentul este pus pe utilitatea practică şi uşurinţa în utilizare. Astfel, clienții ING au acces rapid la cele mai importante detalii privind contractele lor de asigurare de viaţă, pensii private obligatorii sau pensii facultative. Totodată, aceștia au posibilitatea de a-și actualiza datele personale, pot face plăți ale primelor de asigurare în condiții de securitate sporită, pot consulta istoricul plăților efectuate pentru contractele de asigurări de viață sau pot vizualiza istoricul contribuțiilor realizate pentru fondurile de pensii facultative sau obligatorii. În plus, aplicația permite contactarea directă a consultantului financiar.

MyING este primul portal complet integrat ce oferă clienţilor informaţii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative şi asigurări de viaţă de la ING și, totodată, posibilitatea de a realiza tranzacții online.

Potrivit reprezentanţilor companiei, peste 100.000 de clienţi ai ING Asigurări de Viață și ING Pensii folosesc deja platforma online MyING pentru a accesa informaţii despre contractele lor sau pentru a realiza tranzacţii online. Astfel, de la lansarea functionalității de tranzacționare online a portofoliilor de investiții (februarie 2013) și a celei de plăți online pentru contractele de asigurări de viață cu prime recurente (iunie 2013) circa 20% și respectiv 6% din totalul acestor tipuri de operațiuni au fost realizate online.