FacebookTwitterLinkedIn

Șoferii vor fi alertați la data prestabilită când expiră asigurările, când au scadența la rata mașinii, inclusiv când este necesară reînnoirea trusei medicale.

“Mașina mea” vine în sprijinul șoferilor români care trebuie să gestioneze un volum mare de informații legate de mașina personală. Utilizatorii care își completează această secțiune vor afla prin intermediul telefonului care este termenul de expirare, respectiv de plată a serviciilor conexe. Este o completare a celor două secțiuni deja existente în cadrul aplicației Auto.ro:locații auto și anunțuri de mașini rulate.

Află cât au reprezentat telefoanele cu Android și iOS din totalul pieței de profil din 2012

Secțiunea “Mașina mea” este un pas important în creșterea nivelului de utilitate oferit șoferilor români prin ușurința de gestionare și sistemul automat de alertare care centralizează informațiile despre mașină și notifică proprietarul privind termenele de plată, programările efectuate sau alte servicii conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Cu o bază de date de peste 30.000 de adrese, aplicația dezvoltată de Auto.ro oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află, oriunde în România. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct de pe telefonul mobil.

Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicației Auto.ro se numără: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistență rutieră, parcări, pensiuni și de curând bancomate. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, oferă date de contact și promoții, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.