Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

(P) Aplicația ZOOMO revoluționează piață imobiliară

Aplicația ZOOMO, creată de un grup de antreprenori români, și-a propus să revoluționeze piața imobiliară locală. Noua platformă este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu iOS și Android. Aceasta integrează tehnologia de realitate augmentată pentru a aduce pe piață noi standarde de inovație, transparență și profesionalism. Cu o interfață simplă și prietenoasă, aplicația promovează calitatea serviciilor din domeniul imobiliar, fiind o adevărată punte de legătură între clienții pasionați de tehnologie și interesați de un plus de valoare și agenții imobiliari cu adevărat profesioniști.

Cum se folosește noua aplicație

ZOOMO se mizează pe tehnologia de realitate augmentată, utilizată adesea pentru jocurile disponibile pe dispozitivele mobile. Aplicația le permite utilizatorilor să scaneze mediul înconjurător cu ajutorul camerei telefonului mobil și să găsească orice tip de proprietăți imobiliare disponibile spre vânzare sau închiriere în acea zonă. Acestea devin vizibile cu ajutorul unor afișe digitale care apar pe fațadele clădirilor în care se află. Platforma reprezintă, practic, un upgrade al variantei clasice de agregator imobiliar: fără metode de căutare cu multiple opțiuni de bifat, fără filtre complexe și fără anunțuri înșelătoare. Clienții vor identifica simplu și rapid proprietățile imobiliare dorite, chiar în zona de interes!

Pentru agenți imobiliari cu adevărat profesioniști

Pe lângă avantajele concrete pentru clienți, ZOOMO a fost creată și pentru a sprijini agenții imobiliari serioși, mereu în căutare de proprietăți în regim de exclusivitate. Pentru aceștia, putem vorbi despre o creștere a veniturilor obținută prin reducerea timpului de descoperire și tranzacționare a proprietăților. Mai mult, aplicația oferă acces la noi clienți noi, adesea utilizatori de tehnologie și interesați de calitatea serviciilor și de un plus de valoare. Putem vorbi și despre un plus la capitolul branding personal, având în vedere exclusivitatea și calitatea serviciilor, dar și despre importante economii în materie de materiale publicitare.

ZOOMO și-a propus să revoluționeze piața imobiliară din România prin creșterea standardelor de inovație, transparență și profesionalism. Conform co-fondatorilor Alexandru Printz și Alexandra Filip, utilizarea aplicației va duce la creșterea capitalului de imagine al agenților imobiliari și al domeniului, dar și la educarea acestei piețe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii