FacebookTwitterLinkedIn

Compania operează cinci hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere. Acestea sunt Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town și The Marmorosch Bucharest. Grupul a investit circa 120 de milioane euro până în prezent în proprietățile hoteliere din România.

Harmen Silver, manager cu peste 20 de ani de experiență internațională în industria ospitalității, a fost numit director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, cea mai mare investiție a grupului lituanian Apex Alliance din România.

„Bucureștiul este o bijuterie nedescoperită, cu un mare potențial pentru hoteluri bogate în caracter, arhitectură și povești neașteptate, precum cel pe care îl vom inaugura”, a declarat Harmen Silver, director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

După inaugurarea ce va avea loc în această vară, Harmen Silver va conduce operațiunile și planurile de dezvoltare pentru primul hotel românesc care s-a alăturat brandului Autograph Collection Hotels, creat de Marriott International.

Înainte de a se alătura echipei Marmorosch Bucharest, Harmen Silver a condus Château St. Gerlach – un hotel Relais & Châteaux din Valkenburg, Olanda. Cariera sa internațională l-a dus de la Amsterdam (Sofitel Legend the Grand Amsterdam) la Londra (London Hilton, Park Lane), la Berlin (Waldorf Astoria Berlin) și acum la București, lucrând doar în hoteluri premium, cu clasificare de cinci stele și restaurante cu stele Michelin.

„(…) Credem cu tărie că hotelurile acționează ca ambasadori pentru orice destinație și, în mod implicit, atunci când ospeții primesc servicii excelente în oricare dintre cele cinci hoteluri pe care le operăm în București, destinația devine mai atractivă pentru viitorii vizitatori și, bineînțeles, investițiile străine în țară”, a declarat Gerhard Erasmus, CEO al Apex Alliance Hotel Management.

Marmorosch Bucharest are un total de 217 camere.