FacebookTwitterLinkedIn

Roxana Vișan va administra operațiunile hotelului care se va deschide în luna iulie în Centrul Vechi, oferind 119 camere.

„Modul în care ne organizăm activitatea este condus de principiile brandului Moxy: suntem curajoși, amuzanți, jucăuși și inovatori. Echipa noastră este de fapt un echipaj și reprezintă inima Moxy. Funcțiile noastre sunt versatile, nu avem funcțiile pe care le găsiți în mod obișnuit într-un hotel. De exemplu, recepționistul nostru este și barman, îți face un cocktail în timp ce îți face și check-in. La Moxy, ne place să ne jucăm și avem curajul de a fi diferiți”, declară Roxana Vișan.

Înainte de a se alătura echipajului Moxy, Roxana Vișan a condus Orhideea Residence & Spa (București) și Memento Hotels (Grecia), având 8 ani de experiență în industria ospitalității. La Moxy, ea va conduce o echipă formată din aproximativ 20 de persoane.

Moxy Bucharest Old Town se va deschide pe 20 iulie. În București, Apex Alliance mai administrează trei hoteluri – Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un total de 678 de camere în puncte strategice ale orașului.

Moxy Hotels este noul brand Marriott centrat pe millenials, care a debutat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan.