Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Apasă „Butonul Roșu” pentru dramă! – VIDEO

untitled.png
Campania de lansare a postului de televiziune TNT Benelux, „Apasă pentru a adăuga dramă”, prin care trecătorii erau invitaţi să apese un buton roşu amplasat într-o piaţă liniştită dacă doreau „mai mult dramatism”, devine show de televiziune, potrivit site-ului Media Expres, care a citat un comunicat al biroului Turner de la București.

Peste 42, 5 milioane de oameni au urmărit pe YouTube primul clip al campaniei, lansat în aprilie 2012, iar evenimentele care au urmat după ce mai mulţi curioşi au apăsat butonul au făcut rapid înconjurul lumii. Popularitatea clipului a determinat companiile Eyeworks International şi Turner Broadcasting System Europe (care deţine postul TNT) să colaboreze pentru a crea un nou format de televiziune, cu umor şi acţiuni spectaculoase. 

Ce ai face dacă ţi s-ar oferi ocazia de a apăsa un buton roşu aflat în mijlocul unei pieţe? L-ai apăsa, ştiind că perspectiva ta asupra vieţii s-ar putea schimba? Acesta este conceptul de la care va fi dezvoltat noul format, iar trecătorii vor fi provocaţi să apese butonul care – spre deosebire de ideea iniţială – va fi amplasat în diferite locuri aglomerate.

La fel ca în clipul TNT, curioşii vor fi luaţi prin surprindere de acţiuni neobişnuite, care vor crea tensiune şi suspans. Se poate întâmpla, de exemplu, ca o tânără în lenjerie de corp să treacă în viteză pe lângă tine conducând o motocicletă, patru bărbaţi să tragă focuri de armă, iar opt jucători de fotbal american să apară de nicăieri pentru a restabili calmul. Iar acesta este doar unul dintre scenariile posibile în show-ul APASĂ BUTONUL ROŞU.

Malgosia Chapman, Director de Marketing şi PR Director al Turner Broadcasting GAS, Benelux şi CEE, e de părere că „reacţiile pozitive stârnite de lansarea celui de-al doilea videoclip al campaniei, „O surpriză dramatică într-o zi îngheţată”, dovedesc cât de apreciat este conceptul la nivel mondial. Ne dorim ca, împreună cu Eyeworks, să oferim publicului şi mai mult divertisment extraordinar.”

Turner Broadcasting System (TBS) Europe operează 19 posturi de televiziune prin 56 de canale în 26 de limbi, în peste 100 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Printre ele se numără CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT și TCM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii