FacebookTwitterLinkedIn

Privite din afară, toate hotelurile din stațiunea montană Courchevel 1850 par unul și același: construcții din lemn ce te duc cu gândul la o cabană cochetă în vârf de munte, integrându-se exact cum trebuie în peisaj. La interior însă, luxul este la el acasă, iar diferențele între 15.000 și 35.000 de euro, cât costă un apartament prezidențial de 450 sau respectiv 550 de metri pătrați, se tranșează până în cele mai mici detalii.

În episodul trecut al serialului nostru fotografic din Courchevel 1850, am prezentat un apartament de 35.000 de euro pe noapte (cu ședere minimă de șapte zile, ceea ce urcă prețul unui sejur la impresionanta sumă de 245.000 de euro!) într-un hotel-palat cu atmosferă romantică și stil arhitectural de influență austriacă.

Clic aici pentru a vedea primul episod al serialului Courchevel 1850: hotelul ,,Les Airelles” și apartamentul de 35.000 de euro pe noapte.

Dacă mobilierul pictat, draperiile grele și designul bogat în detalii și ornamente erau trăsăturile definitorii ale superbului apartament din ,,Les Airelles”, ,,Les Suites de la Potinière”, un alt hotel de cinci stele – însă lipsit de distincția ,,palat”, conferită doar unui număr de opt hoteluri în toată Franța – mizează pe stilul modern, geometric, axat pe confort în detrimentul ,,înfloriturilor”.

Apartamentul de ,,doar” 15.000 de euro din ,,Les Suites de la Potinière” are o suprafață de 450 de metri pătrați și ocupă două etaje ale hotelului. Pe lângă cele patru dormitoare cu băile aferente, livingul imens și zonele de relaxare, apartamentul mai include și o bucătărie perfect utilată, pentru oaspeții care doresc să-și aducă propriul ,,chef” pe durata șederii.

Clic aici pentru a vedea cum arată, în detaliu, apartamentul de 15.000 de euro pe noapte.

Ca și în cazul ,,Les Airelles”, clienții predilecți ai apartamentului de 15.000 de euro din ,,Les Suites de la Potinière” vin din Franța, Brazilia, Rusia și din țările Orientului Mijlociu.