FacebookTwitterLinkedIn

Începând cu ora 9.00, până la ora 20.00, va avea loc Workshopul Investment Ready Warm-Up menit să pregătească antreprenorii locali și afacerile acestora pentru o potențială investiție. Accentul va fi pus pe dezvoltarea sustenabilă a modelului afacerii și sesiuni practice de pregătire a unei întâlniri cu un investitor.

Evenimentul va conține workshop-uri și studii de caz pornind de la adaptarea unui model de afacere cu impact social astfel încât aceasta să devină atractivă din perspectiva unui investitor și până la metode de evaluare a impactului social. Tot în cadrul evenimentului participanții vor pregăti prezentări cât mai succinte și eficiente ale propriilor planuri de dezvoltare antreprenorială.

 Evenimente similare au avut loc  în Viena, Zurich, Istanbul, Zagreb și Budapesta iar cele mai bune idei din cele 6 orașe vor putea participa la Investment Ready Academy ce va avea loc la Viena în perioada martie-iunie 2013.

Investment Ready Program este organizat de Social Impact International în parteneriat cu The HUB Viena și găzduit în România de The HUB București.

Pentru detalii, accesați pagina oficială a evenimentului.

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Aflați aici mai multe despre un alt eveniment care are loc la The HUB Bucharest.